Dietologi iesaka neizmantot taukus neatkarīgi no to izcelsmes. Tas ir neveselīgi un tam ir daudz negatīvu blakus efektu (lai arī, protams, nevar noliegt, ka tas ir ērti).
Ja mēs runājam par galaprodukta priekšrocībām un garšu, tad cepšanai labāk ir izmantot sviestu. Galarezultāts būs vienkārši fantastisks. Es zinu, zinu ko jūs padomāsiet. Bet ir neliela nianse.
Mēs neesam pieraduši cept sviestā, jo karstā pannā tas uzreiz kļūst melns un dūmo. Izrādās, ka iemesls ir sastāvā esošais cukurs un olbaltumvielas, kas augstā temperatūrā sadeg. Lai olu kultenis kļūtu par jūsu iecienītākajām brokastīm, mēģiniet apcept olu izkausētā sviestā. Indijā to sauc par Gī sviestu. Gī ir ideāla garšas un ieguvumu kombinācija.
Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu
Tajā nav kancerogēnu, tikai bagāts vitamīnu sastāvs!
Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā pagatavot labu cepamo sviestu
Tevi noteikti interesēs
- Elīna izsauca ”vīru uz stundu”, lai salabotu rozeti, bet galu galā viņš palika līdz pat rītam: kas notika
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- Lienes pārsteigums vīram Kuldīgā pārvērtās par vilšanos: stāstu, kāds skats viņu sagaidīja mājoklī
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu







